Yıldız Kurdu Mağaraları, (Waitomo Mağaralar) Yeni Zelanda
Göz kamaştırıcı bir yerden bahseceğiz. İsmi Yıldız Kurdu Mağarası.
Waitomo Mağaraları’nda bulunan bu özel yer Yıldız Kurdu Mağarası’dır. Her biri sivrisinek boyutunda olan ve sadece Yeni Zelanda’ya özgü bir tür olan bu canlılar mağara duvarlarında inanılmaz görüntüler sergilemektedir.

Kireç taşı ile kaplı mağarada yüzyılı aşkın süredir milyonlarca turist latince Arachnocampa luminosa adındaki mantar sivrisineği canlı canlı görüntüsünü görmek için akın akın ziyaret etmektedir.

Mağara çok derinde  ve hiç bir yerden güneş ışığı almamasına rağmen, doğal ışıklarla aydınmakdır. Tıpkı yıldızlarla dolu gökyüzü, üzerine kapandığı bu yeraltı gölleriyle galerilerini loş bir aydınlığa boğar Karanlıkta parlayan ve mağaraya ışıltı veren tırtılları görmek için mağara içini tekneyle gezmeniz gerekemektedir.

ENGLİSH
Waitomo Glowworm Caves
DISCOVER NEW ZEALAND'S NATURAL HIGHLIGHTS


​World renowned and a magnet for both local and overseas visitors, the Waitomo Glowworm Caves occupy a high placing in the New Zealand vacation wish-list.
The glow worm, Arachnocampa luminosa, is unique to New Zealand. Thousands of these tiny creatures radiate their unmistakable luminescent light as our expert guides provide informative commentary on the Caves' historical and geological significance.
Waitomo Glowworm Caves are a must see for any traveller. Enjoy the world famous boat ride under thousands of magical glowworms and become a part of over 120 years of cultural and natural history.

THE BOAT RIDE
Marvel at Mother Nature's light display as you glide silently through the starry wonderland of the Glowworm Grotto. Meander underground along the Waitomo River and gaze in silence at the myriad of glow worm lights that make up the Glowworm Grotto. As you enter this galaxy of tiny living lights, you'll immediately experience a serene ambience and be fascinated and intrigued by tiny glowworms that light your way.

 FOTO GALERİ

Alıntı
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.